Integritetspolicy

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Integritetspolicy” _builder_version=”3.3.1″]

Integritetspolicy

Vår webbplatsadress är: https://www.engelskabolag.se/ Denna integritetspolicy anger hur engelskabolag.se använder och skyddar information som du lämnar när du använder vår hemsida.

Vi är fast beslutna om att se till att din integritet är skyddad. Skulle vi be dig, när du använder engelskabolag.se, att förse oss med viss information genom vilken du kan bli identifierad, kan du vara säker på att informationen endast kommer att användas i enlighet med denna integritetspolicy och cookies-meddelande.

Vi kan komma att ändra detta meddelande genom att uppdatera denna sida. Du bör därför kontrollera den här sidan emellanåt för att förvissa dig om att du är nöjd med eventuella ändringar.

1. Hur vi använder cookies

En cookie är en liten fil som begär samtycke för att bli placerad på din dators hårddisk. När du har samtyckt adderas filen och cookien hjälper till att analysera internettrafik eller låter dig veta när du besökt en specifik hemsida. Cookies tillåter en hemsida att svara till dig som individ. Hemsidan kan skräddarsy sina funktioner efter dina behov, önskningar och sådant du ogillar, genom att samla och komma ihåg information om dina preferenser. engelskabolag.se webbservrar hämtar anonym information, som din dators IP-adress, webbläsaren du använt, operativsystemet, vilka hemsidor som har besökts och vid vilken tidpunkt. Denna information används för att övervaka användningen och bedöma effektiviteten av engelskabolag.se hemsida. Inom vissa delar av engelskabolag.se hemsida kan anonym information såsom typen av webbläsare eller IP-adress användas för att skräddarsy hemsidans innehåll. Denna information används på ett anonymt sätt för att tillförsäkra lämplig och effektiv leverans av innehåll. På det hela taget hjälper cookies oss att förse dig med en bättre hemsida genom att möjliggöra för att oss att övervaka vilka sidor du finner användbara och vilka du inte finner användbara. En cookie ger oss inte på något sätt tillgång till din dator eller någon information om dig, förutom den informationen du väljer att dela med oss.

Du kan välja att acceptera eller avböja cookies. De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt, men vanligtvis kan du själv ändra inställningarna på din webbläsare för att avböja cookies om du föredrar det. Du bör vara medveten om att detta kan förhindra att du kan dra full nytta av engelskabolag.se hemsida. Om du är osäker på hur du gör detta kan du använda din favoritsökmotor för att kontrollera detta genom att använda termen ”avböj cookies” med din webbläsares namn.

Google Analytics tracking

Usage: Global
Information: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs

Bing conversion tracking

Usage: Conversion pages
Information: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/solutions/audience-targeting/universal-event-tracking

2. Länkar till andra hemsidor

Vår hemsida kan innehålla länkar till andra hemsidor som kan vara av intresse. Du bör dock notera att när du följer en länk och lämnar vår hemsida så har vi ingen kontroll över den andra hemsidan. Därför kan vi inte ansvara för skyddet av och integriteten i någon information som du lämnar när du besöker en sådan hemsida och sådana hemsidor omfattas inte av denna integritetspolicy. Du bör vidta försiktighet och läsa aktuell integritetspolicy för den aktuella hemsidan.

3. Vilken information vi samlar

Vid sidan av användningen av cookies på vår hemsida kan vi även samla in följande information från dig när du fyller i en blankett på vår hemsida eller har kontakt med oss via brev, e-post, telefon eller andra medel.

    Informationen är följande:

  • Namn
  • Kontaktinformation inklusive e-post och telefonnummer
  • Information som är relevant för våra tjänster och produkter och hjälp som du vill få samt eventuella offertförfrågningar du lämnar.

Den rättsliga grunden för insamlandet av personuppgifterna är samtycke enligt artikel 6.1.a Förordning (EU) nr 2016/679.

4. Vad vi gör med informationen vi samlar

Denna information hjälper oss att förstå dina behov och förse dig med engelskabolag.se tjänster, speciellt för följande skäl:

  • Vi kommer att ge informationen till alla tjänsteleverantörer som kan vilja erbjuda offert för din förfrågan.
  • Föra av internt register
  • Vi kan komma att använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster.
  • Vi kan komma att använda informationen för att skräddarsy engelskabolag.se hemsida i enlighet med dina intressen.
  • Vi kan periodvis skicka mejl i marknadsföringssyfte om nya produkter, speciella erbjudanden eller annan information som vi tror att du kan finna intressant till den mejladress du angett.

Ibland kan vi också använda din information för att kontakta dig marknadsundersökningssyfte. Vi kan kontakta dig via e-post eller via mobil (inklusive SMS).
Andra syften, som framgår vid insamlandet, och i överrensstämmelse med vår registrering av personuppgiftsansvarig på Information Commissioner’s Office].
Personuppgifterna kommer att lagras i 2 år.
Undantag: Om tjänster eller eventuellt medlemsskap upphör, då raderas dina uppgifter automtiskt!
Se även avtal & villkor

5. Säkerhet

Vi är engagerade i att säkerställa att din information är säker. Lämpliga säkerhetsåtgärder finns för att skydda mot förlust, felanvändning och ändring av information insamlad från dig. Detta inkluderar åtgärder för att förebygga tillgång till vår databas från andra parter än engelskabolag.se, så långt det är möjligt.

6. Kontrollera din personliga information

Du kan välja att inskränka insamlandet eller användningen av din personliga data på följande sätt:

När du blir ombedd att fylla i en blankett på hemsidan kan det finnas en ruta som du kan klicka i för indikera om du vill att informationen ska användas av någon i direkt marknadsföringssyfte.

Om du tidigare har samtyckt till att vi får använda din personliga information i direkt marknadsföringssyfte kan du ändra dig när du vill genom att skicka ett mejl till oss på adressen nedan.

Vi kommer inte sälja, distribuera eller lämna din personliga information till tredje man om vi inte har ditt godkännande eller är skyldiga att göra så enligt lag.

Du kan efterfråga detaljer om personlig information som vi har om dig enligt personuppgiftslagen. Om du vill ha en kopia av informationen vi har om dig måste du skriva till bolag@engelskabolag.se

Om du tror att information vi har om dig är inkorrekt eller ofullständig, är du välkommen att skicka e-post till oss på bolag@engelskabolag.se snarast möjligt. Vi kommer med skyndsamhet att rätta till information som är felaktig.
Om du anser att de personuppgifter vi har om dig hanteras felaktigt finns möjlighet att lämna klagomål till Dataskyddsinspektionen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]